EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Els nostres col·laboradors

by | febr. 2, 2015 | 0 comments

Diverses empreses, allotjaments, clubs i associacions són amics de MeteoPirineus Catalans

 

Projectes arrelats a la marca Pirineu, la natura, la muntanya i com no, la meteorologia! Projectes i persones que treballen per apropar a tothom el patrimoni pirinenc, amics que gràcies a ells, ajuden a que MeteoPirineus Catalans sigui una realitat.

 

US DEIXEM UNA BREU INTRODUCCIÓ DELS NOSTRES AMICS!

GRUP FERROCARILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Vallter 2000, Vall de Núria, La Molina, Port Ainé i Espot esquí, formen part de les estacions del grup de ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Amb la intenció de gaudir dels serveis de MeteoPirineus Catalans, col·laborarem per poder rebre durant aquesta temporada de neu, les previsions detallades pel cap de setmana a les nostres estacions.

MónNatura Pirineus

MónNatura Pirineus, inaugurat l’any 2002, és un equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera que ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb una missió molt clara: sensibilitzar a la societat vers el desenvolupament sostenible i la conservació de la natura i el paisatge mitjançant activitats d’educació ambiental.

Ubicat en el bonic paratge de les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà, MónNatura Pirineus és un centre que disposa d’unes instal·lacions úniques als Pirineus que permeten al visitant fer vida a l’alta muntanya i descobrir els seus atractius, posant en valor la cultura de la sostenibilitat i oferint la identificació i el respecte pels diferents elements que configuren el paisatge.

 

 

Muntanya d’Alinyà – La rectoria

En aquest grandiós escenari i refugi d’espècies emblemàtiques hi trobaràs un espai per conèixer i tastar les peculiaritats més pròpies de la Vall d’Alinyà.

Espai Natura Muntanya d’Alinyà se situa als Prepirineus catalans, l’única regió d’Europa on nidifiquen i s’observen amb facilitat les quatre espècies de voltors que viuen a l’Antic Continent: voltor comú, trencalòs, voltor negre i aufrany.

Situat entre la serra del Cadí i el riu Segre, l’Espai Natura Muntanya d’Alinyà, és la finca privada més gran de Catalunya. Les seves més de 5.000 ha, entre 500 i 2.380 m d’altitud, i el seu relleu accidentat, li donen una diversitat d’ambients superlativa. Pastures, rius, boscos, cims, penya-segats i tarteres formen un conjunt d’una excepcional riquesa ecològica i paisatgística, on la gran fauna pirinenca viu en harmonia amb la població local.

Editorial Alpina

Es va fundar el 6 de febrerde 1946 amb l’objectiu de portar a terme mapes i publicacions al servei del món excursionista. Des d’un primer moment, tant el format com la concepció dels mapes van representar una novetat inèdita al nostre país, que va contribuir a popularitzar la marca, així com a la divulgació de la cartografia excursionista i el coneixement geogràfic.
Actualment l’Editorial Alpina es podria definir comuna empresa que es mou entre el món de les noves tecnologies, amb la comercialització de productes digitals de darrera generació, la realització completament digital dels seus mapes i l’ús d’instruments com el GPS en la captura d’informació territorial, i el treball artesanal, si per artesanal entenem la recerca minuciosa que implica la revisió de camp. És, per tant, una síntesi entre el món tecnològic i l’humà, que possibilita que en aquests moments estigui realitzant una cartografia d’alt nivell i mirant al futur amb l’optimisme que li permeten més de 70 anys d’experiència.

IDAPA

L’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran és un organisme autònom de caràcter administratiu de la Generalitat de Catalunya, creat mitjançant la Llei 28/2002, de 30 de desembre, de creació de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran.

A través d’DAPA neix SENdÈRIA , és una paraula inventada que podria significar “dèria pels senders” o “posar seny o senderi a la gestió dels camins”, però és el nom d’un butlletí digital gratuït que publica cada mes, des del 2014, la Secretaria Tècnica de la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran.

 

GDOS constructors

El nostre propòsit és, mitjançant l’ús d’una tecnologia adequada i un equip humà altament qualificat, oferir un treball de qualitat a uns preus competitius. El nostre equip humà i tècnic està àmpliament capacitat per realitzar tot tipus de projectes. Ens adaptem a les necessitats de cada client, oferint un tracte agradable i personalitzat.

Amb MeteoPirineus Catalans tenim dos interessos en comú: el territori i la meteorologia:

– Territori: respectem i cuidem el patrimoni arquitectònic del Pirineu, i ens encanta l’entorn en el que hem de treballar.

– Meteorologia: cada dia, matí, tarda i nit, mirem al cel per saber què podrem fer al dia següent. La nostra planificació en depèn!

Nordic Walking – Nòrdic Esport

T’ofereix un munt de propostes de marxa nòrdica, excursionisme i altres activitats ecoturístiques pel Pirineu i Prepirineu.

 

.

Ràfting Parc

El Ràfting Parc a La Seu d’Urgell és el Centre Internacional d’Esports d’Aventura referència dels Pirineus. Oferim la possibilitat de la pràctica esportiva als amants del turisme actiu. Les activitats de ràfting, piragüisme, open-kayak i hidrotrineu tenen un marc incomparable per poder-se realitzar amb total garantia de seguretat i confort.

Les activitats es desenvolupen en un entorn controlat, amb el cabal d’aigua regulat i amb un equip de monitors qualificats permetent que els practicants d’activitats al Parc en surtin totalment satisfets amb un record inoblidable.

La planificació de les activitats per a la gran majoria de clients depèn de la meteorologia i amb MeteoPirineus Catalans segur que en podran rebre les previsions més detallades.

SANT JOAN DE L’ERM

Sant Joan de l’Erm, dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu, al capdamunt de la vall de Castellbò a la comarca de l’Alt Urgell i ja tocant al Pallars, es hereu de l’antic santuari cremat l’any 1935. L’ermita nova de Isidre Puig-Boada és del 1955 i el refugi es va construir cap al 1970.
Sempre hi ha motius per pujar a sant Joan de l’Erm; l’esquí de fons, les raquetes, els trineus, el paisatge, les excursions, la bicicleta de muntanya, els bolets, un bon dinar al refugi de la Basseta, la fauna, les trobades familiars, els aplecs… tot plegat un indret per visitar  tot l’any..!!

Han estat socis: Senderó, AUBERRIA, el Zoo del Pirineu, Roc Roi, Cerdanya Resort.

SI VOLS SER UN NOU AMIC DE METEOPIRINEUS CATALANS OMPLE EL SEGÜENT FORMULARI!

.

[contact-form to=”meteopirineuscatalans@gmail.com” subject=”Nous socis”][contact-field label=”Nom” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Correu electrònic” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Comentari” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]
Translate »