EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Arriba el front!

by | des. 11, 2018 | General, Previsions del temps | 2 comments

Ja tenim el front a les portes! Demà primers símptomes d’inestabilitat i dijous pas del front, força actiu, que ens durà nevades a tot el Pirineu i a cotes força baixes. La nevada serà feble al Prepirineu i moderada a l’Alt Pirineu, tot i que alguns mapes reactiven el front durant la matinada de divendres, i llavors Prepirineu i Pirineu Oriental acumularia força més neu. Estarem pendents!

Dimecres 12: Començarem el dia amb cel variable en el conjunt del Pirineu, amb nuvolositat més abundant durant la tarda al vessant nord del Pirineu i nuvolades a la resta, que deixaran ruixats tant al vessant nord, com en zones del Prepirineu i especialment al Pirineu més oriental, Ripollès, Osona i Garrotxa. La temperatura serà força més baixa, especialment a alta muntanya i la cota de neu anirà baixant cap als 1500m.

Dijous 13: Dia gris, amb nuvolositat compacta i boira a muntanya. Les precipitacions es presentaran especialment a la tarda, però ja al matí tindrem algun plugim. Seran més febles al Prepirineu (entre 5 i 10cm) i més abundants en zones de l’Alt Pirineu i vessant nord (entre 10 i 25cm). Pendents de la possibilitat (baixa) que el front es reactivi a últimes hores de la jornada i matinada de divendres, quan podríem tenir precipitacions més abundants a la resta de la serralada. La cota de neu serà baixa tota la jornada, entorn dels 1300m. Ambient fred.

Tendència pels pròxims dies: Divendres restes de precipitacions fins a primeres hores del matí i en conjunt resta del cap de setmana força estable, amb moltes possibilitats que tornem a tenir nous fronts la setmana vinent!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »