EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Es tanca l’aixeta uns quants dies!

by | nov. 27, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Tot i que divendres tornarem a tenir el pas d’un front, que serà en general poc actiu, la tendència pels pròxims dies és de força estabilitat, amb jornades més dominades pel sol i temperatura que tirarà als migdies cap amunt. Les nits però, seran fresques!

Pantà Oliana

Dimecres 28: Jornada sense cap complicació, domini del sol tota la jornada, fresca durant la nit i ambient suau durant el migdia.

Dijous 29: Gran part de la jornada amb domini del sol a tot el Pirineu, amb l’arribada d’alguns núvols prims i mitjans a partir del migdia, i al vespre arribaran els primers ruixats cap a l’Alta Ribagorça i els Pallars. Neu cap als 1900m. Temperatura cap amunt.

Tendència pels pròxims dies: Divendres ens acabarà de passar el front, força descafeïnat, que ens portarà precipitacions febles fins a primeres hores del matí i amb neu que anirà baixant cap als 1600m. A partir de llavors ràpidament el sol s’anirà fent el protagonista a tot el Pirineu. Ambient més fresc que dijous. EL cap de setmana estarà més dominat pel sol i amb un notable augment de la temperatura.

A veure com evoluciona la setmana vinent, podria començar estable però acabar amb algunes entrades fredes! Ho seguirem com sempre!

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »