EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Fi de la primavera! Més fred i alguna nevadeta

by | des. 6, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Finalitza aquest anticicló càlid i tossut! No parlem d’un gran canvi a curt termini, però si una normalització de temperatura i l’arriba d’alguna nevadeta feble al vessant nord del Pirineu!

Anem per la previsió!

Divendres 7: Última jornada amb temps primaveral tot i que ja tindrem canvis! A gran part del Pirineu sol durant bona part de la jornada, tret del vessant nord on s’anirà ennuvolant a partir del migdia i al vespre podrem tenir algunes nevades febles. Començaria a nevar per sobre dels 2400m, però la cota es desplomarà en picat fins als 1500 metres en acabar el dia. Poca neu! Temperatura càlida gran part del dia, caient a la nit especialment en zones altes. Atenció vent de mestral, agafant força especialment a la tarda!

Dissabte 8: Jornada amb algunes nevades febles durant la matinada al vessant nord del Pirineu (Aran, nord del Pallars Sobirà i d’Andorra) baixant de cota fins als 1100m. Alguna resta de núvols durant el dia a la zona però sense precipitacions. A la resta del Pirineu, més clarianes, tot i que tindrem força núvols baixos especialment al Prepirineu però sense precipitacions. Ambient més fred. Ventades de mestral especialment fins al migdia.

Diumenge 9: Dia força cobert al vessant nord, amb alguns ruixats de poca importància si és que arriben que serien de neu als 2300m al matí i 1300m a la tarda. A la resta dia mig mig, però sense precipitacions. Ambient fresc, baixant la temperatura especialment durant la tarda. Vent de mestral força intens bona part de la jornada.

La setmana vinent incertesa total.. uns mapes donen poc moviment i uns altres, obertura d’un període més fred i amb més opcions de nevades.. (sembla que la cosa aniria més per aquí!) Estarem atents!

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »