EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Frontet dilluns, fortes ventades i resta de setmana estable!

by | nov. 25, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Arriba una setmana que molt probablement ens durà poques complicacions pel que fa al temps! Un frontet dilluns un altre poc actiu divendres i resta de jornades força estables!

Dilluns 26: Matí novament amb cel molt cobert a gran part del Pirineu i Prepirineu i amb precipitacions entre febles i moderades a totes les comarques, amb una cota de neu, amb cota de neu entorn dels 1200, però puntualment en zones de valls enclotades, una mica més avall. Quantitats entorn dels 5mm. A la tarda les grans clarianes s’imposaran, tret del vessant nord on nevarà la resta de la jornada, baixant la cota de neu fins als 900m. ATENCIÓ amb el vent fort de mestral. A causa del fort vent, podrà arribar a la tarda borrufa a la resta del Pirineu. Ambient fred.

Dimarts 27: Domini de les grans clarianes a gran part del Pirineu, tret del vessant nord del Pirineu on quedaran restes de núvols fins al migdia. Vent fort o molt fort de mestral, encalmant a partir de la tarda. Ambient fred.

Tendència pels pròxims dies: Resta de la setmana molt estable, tret de divendres quan ens creurà un front poc actiu. I esperant possibles entrades fredes i nevades de cara a inicis de l’altra setmana!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »