EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Inici de setmana primaverenc

by | des. 2, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Tot i que tindrem força presència de núvols, l’inici de la setmana serà força càlid, amb temperatures primaverals! Haurem d’esperar fins al cap de setmana per tenir una bona refrescada i que puguem tornar a parlar de nevades..

Dilluns 3: Com hem comentat el més destacable probablement, la temperatura. Força enfilada per l’època de l’any. Força núvols, especialment durant la tarda, quan es podria escapar algun ruixat al Pirineu més occidental. Cota de neu altíssima, 2800m.

Dimarts 4: Domini de les grans clarianes a gran part del Pirineu, tret del vessant nord del Pirineu on quedaran restes de núvols fins al migdia. Temperatura mooolt agradable, gens de fred.

Tendència pels pròxims dies: Fins al cap de setmana continuarà l’estabilitat, amb un progressiu descens de la temperatura a partir de dijous, què es farà més evident el cap de setmana, quan podria arribar fins i tot, algunes nevades. Ho seguirem!!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »