EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Nevada a la vista!

by | des. 9, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Primer de tot començarem informant que aquesta setmana tenim una novetat important de MeteoPirineus Catalans que de ben segur us agradarà i molt!!! Estigueu atents!

Per sort la tendència que marcaven els models fa pocs dies, amb un anticicló etern sobre de nosaltres, s’esvaeix, i tot i no tenir cap gran temporal els pròxims dies, si tindrem molt més dinamisme i l’arribada d’un primer front força actiu dijous!

Dilluns 10: Continuarem amb una situació similar a la del cap de setmana. Alguns núvols prims en general, núvols de retenció al vessant nord però sense precipitacions i vent de mestral que anirà perdent força amb el pas de les hores, tot i que no desapareixerà. Ambient més fred que diumenge.

Dimarts 11: Molt similar a dilluns. Núvols però sense precipitacions i vent de mestral que bufarà amb cops moderats a alta muntanya. Fresca.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres arribarà un frontet desfet, esperant a un front força actiu dijous. Nevarà especialment al vessant nord del Pirineu, tot i que alguns mapes donen també teca per la resta del Pirineu! Així que molt pendents aquesta setmana!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

 

 

Translate »