EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Nevada abundant vessant nord. Cap de setmana, nou frontet!

by | des. 13, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Ja ha passat el front i durant les pròximes 24 hores la nevada al vessant nord serà abundant! Dissabte treva, amb força bonansa, i durant el diumenge pas d’un front que tornarà a portar nevades més aviat febles.

Anem per la previsió!

Divendres 14: Durant la matinada la nevada serà abundant al vessant nord, Vall d’Aran, nord de l’Alta Ribagorça, del Pallars Sobirà, d’Andorra i arribant de forma feble a la resta de l’Alt Pirineu. Al llarg del dia es mantindrà feble la nevada al vessant nord. A la resta del Pirineu i Prepirineu, obertura de clarianes. Vent de gregal amb cops forts a zones altes. Ambient més fred i cota de neu 1200m.

Dissabte 15: Jornada amb molts núvols però amb poques precipitacions, arribant en forma de ruixat a últimes hores, especialment al Pirineu més occidental. Ambient fresc, tot i que pujarà força a alta muntanya. La cota de neu es dispararà per sobre dels 2300m!

Diumenge 16: El pas d’un front debilitat, ens portarà durant la matinada i fins a mig matí, ruixats a molts indrets del Pirineu i Prepirineu, en general poc destacable. A la tarda tindrem més clarianes, tot i que podrem tenir ruixats moderats de neu al vessant nord del Pirineu. La cota de neu 2100m matinada, 1700m migdia i 900m nit. La temperatura baixarà clarament al llarg del dia.

La setmana vinent pinta que serà força freda, amb ambient d’hivern i amb el pas de nous fronts que continuaran portant precipitacions de neu al Pirineu!

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »