EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Nevadeta divendres! Cap de setmana estable

by | nov. 29, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Com comentàvem dimecres, es tanca l’aixeta per uns dies! Tot i això, el frontent de les pròximes hores, que ens creuarà durant la matinada, deixarà uns 10cm a l’Aran i zones pròximes i 4 volves a la resta del Pirineu. En general però, tindrem uns 5-7 dies amb força bonança.

Anem per la previsió!

Prullans, Cerdanya

Divendres 30: Durant la matinada i fins a mig matí ens creuarà el front. En conjunt ruixats a qualsevol indret, poc destacables en conjunt, tret de l’Aran, nord del Pallars, d’Andorra i zones pròximes, on nevarà amb més ganes, arribant a acumular fins a 10cm. Durant el migdia les clarianes s’aniran imposant, tret del vessant nord on continuarà el dia rúfol. Temperatura més freda i cota de neu arribant als 1300m. Vent del nord amb cops forts a alta muntanya.

Dissabte 1: Jornada variable, amb força núvols però sense precipitacions. Pujarà la temperatura.

Diumenge 2: Similar al dissabte, amb molts núvols i com a molt, algunes gotes cap al migdia al vessant nord del Pirineu. En general però, no esperem precipitacions. La cota de neu pujarà fins als 2100m. Menys fred.

La setmana vinent la començarem amb temps força tranquil i temperatura poc freda. Esperarem si finalment es confirmen o no les possibles nevades de cara al pont!

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »