EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Previsió del temps per a les estacions d’esquí alpí de FGC

LA PREVISIÓ DEL TEMPS PER LES ESTACIONS D’ESQUÍ ALPÍ DEL GRUP DE FGC

 

Secció dedicada a les previsions del temps per les estacions d’esquí alpí de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), disponibles cada divendres de la temporada de neu 2017-2018, i altres butlletins especials de previsions especials de nevades.

Des de MeteoPirineus Catalans volem agrair la confiança de FGC en nosaltres, esperem que aquest servei sigui d’utilitat a tots els visitants d’aquestes estacions d’esquí alpí catalanes.

DATA 6/4/2018

Avui fem l’última previsió d’aquesta temporada de neu, que sense cap mena de dubte, la recordarem per les abundants nevades durant tots els mesos d’hivern, fet anormal al Pirineu i Prepirineu català!

Últim cap de setmana dominat per les precipitacions, especialment entre la nit de dissabte i diumenge. Un cop més recomanem molta atenció amb les allaus fora de pistes! Risc molt alt!

Detallem la previsió. Bona esquiada amics!

ESTACIONS
TEMPS DISSABTE
TEMPS DIUMENGE
Matí cobert i amb alguns ruixats (pluja). A la tarda probablement tindrem una pausa de precipitacions i s’obriran algunes clarianes. Jornada molt inestable, amb precipitacions durant gran part de la jornada i que seran abundants. Cota de neu baixant ràpidament fins als 1500m.
Matí cobert i amb ruixats de pluja. Tarda menys inestable i amb obertura d’algunes clarianes, esperant el front de la nit. Jornada marcada per la nuvolositat abundant i les nevades, que aniran baixant de cota fins als 1500m.
Matí variable, amb estones de clarianes i amb alguns ruixats. Sembla que a la tarda les clarianes dominaran més.  Després de les pluges fortes de la matinada, la resta del dia continuarà marcat per les precipitacions abundants. Cota de neu baixant fins als 1600m.

Pluges a la matinada, i encara algun ruixat al matí. A la tarda més clarianes i poc risc de precipitacions.  Pluges abundants bona part de la jornada, amb una cota de neu que anirà baixant fins als 1600m.
Clarianes i ruixats matineres, que donaran pas a una tarda més estable i amb obertura de clarianes.  Les precipitacions abundants seran les protagonistes del dia. Neu baixant a 1600m.
 Jornada marcada pels ruixats al matí, i una petita treva a la tarda.  Nevada abundant bona part de la jornada.

 

Translate »