EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Setmana amb poc moviment

by | des. 16, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Estem al desembre, un mes força avorridot al Pirineu (i un dels més eixuts) i aquesta setmana serà força representativa… Demà restes de nevada de nord, dimecres front desfet i després uns pocs dies d’anticicló..

Això sí, força mapes indiquen arribada de nevades per Nadal.. Tindrem un nadal blanc?

Dilluns 17: Continuarem fins al migdia amb nevada al vessant nord del Pirineu! Vall d’Aran, extrem nord del Pallars Sobirà, d’Andorra i Capcir. A la resta més domini del sol, amb boires matineres a les valls. A la tarda el temps serà estable en conjunt, amb núvols residuals però sense precipitacions. Ambient més fred. Cota de neu entorn dels 1100m. Mestral moderat.

Dimarts 18: Molts núvols però sense precipitacions. Boira a les valls i peus del Prepirineu. Fred al matí i pujada de temperatura durant la jornada.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres arribarà un frontet desfet, que donarà quatre ruixats a tot estirar. Baixada de temperatura fins dijous. La resta de la setmana poques coses a comentar, anticicló i novament, inversió tèrmica acusada.. Seguirem minut a minut els models per si canvien aquesta previsió a mitjà termini!

Bona setmana meteopirinencs!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

 

 

Translate »