SORTEIG

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Sorteig

PROPER SORTEIG

SORTEIG! Guanya dos entrades per l'Spa Cerdanya Ecoresort!

Gaudeix del relax a la comarca de la Cerdanya en un complex excepcional!

Sorteig d’una ruta en Segway per La Molina o Puigcerdà (La Cerdanya)!

Vols aconseguir entrades per un xec regal per fer una ruta amb segway per la Molina o Puigcerdà? TS Cerdanya és un equip tècnic d’una sòlida formació, amb l'objectiu principal d'augmentar el coneixement, el respecte i la protecció dels espais naturals de muntanya. Oferim activitats d’oci en un entorn natural, en el seu cas, la […]

Per saber-ne més »
Cerdanya,

Sorteig d’una visita guiada a l’experiència Tasta Solsona (Solsonès)!

Vols aconseguir entrades per l'experiència Tasta Solsona (Solsonès)? Solsona Experience presenta TASTA SOLSONA, que consisteix en una visita guiada centrada en l'artesania i el comerç històric de la ciutat. El visitant descobrirà per exemple, com es feia el pa i com funciona un forn de llenya de més de 60 anys, o com es comercialitzava […]

Per saber-ne més »
Solsonès,

CONCURS! Guanya un cap de setmana per a 2 persones a l’Hotel Mas d’en Roqueta AD o visita degustació a la Formatgeria l’Abadessa!

Vols aconseguir un cap de setmana per a 2 persones a l'Hotel Mas d'en Roqueta AD o una visita degustació a la Formatgeria l'Abadessa? Mas d’en Roqueta està situat a la comarca de l’Alt Urgell, dins el municipi de Montferrer – Castellbò (el bressol dels Càtars), a 730 metres d’altitud. Un dels establiments rurals amb […]

Per saber-ne més »
Berguedà,
Tradueix »