SORTEIG

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Sorteig

PROPER SORTEIG

Guanya merchandising Visit Pirineus!

Disfruta del pack de Visit Pirineus!

Sorteig de dos lots de merchandising de Visit Pirineus!

Vols aconseguir dos lots de merchandising de Visit Pirineus?Visit Pirineus ens facilita la coneixença i moltes possibilitats turístiques del nostre estimat Pirineu. Ells el defineixen com "Un lloc on el camí compta tant com el destí, una terra marcada per les altes muntanyes, un patrimoni cultural ric i una gastronomia excepcional. Naturalesa en estat pur, […]

Per saber-ne més »
Pirineus,

Sorteig de dos calendaris de MeteoPirineus 2020!

Vols aconseguir dos calendaris de MeteoPirineus pel 2020?Un any més ja teniu disponible el calendari del temps de MeteoPirineus! Les millors fotos méteo del Pirineu en un calendari de paret, ple de dites i curiositats del temps del Pirineu! Ja disponible a més de 100 llibreries de Catalunya!Què cal fer?- Seguir-nos a @meteopirineus- Etiquetar la persona […]

Per saber-ne més »
Pirineus,

Sorteig de dos forfets d’esquí nòrdic per un dia durant la temporada 2019-2020!

Vols aconseguir dos forfets d'esquí nòrdic d'un dia per a 2 persones vàlids durant tota la temporada 2019-2020 per part de l'empresa Tot Nòrdic? La Mancomunitat de Municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic, és l’ens que engloba la totalitat de les estacions d’esquí nòrdic de Catalunya,  té com a principals objectius promocionar i dinamitzar […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig de dos mantes elèctriques Comfort Therm OB-01 de Taurus!

Vols aconseguir dos mantes elèctriques Comfort Therm OB-01 de la marca Taurus? Sofà, peli i manta no és el mateix que sofà, peli i manta elèctrica. La cosa canvia, oi? Gaudeix d'una manta agradable i calentita aquests dies de fred i descobreix uns dels veritables plaers de la vida. Veuràs que estirar-se al llit o al […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig de 2 guies i 2 mapes del Pirineu per l’Editorial Alpina!

Aconsegueix un lot de productes d'edicions Alpina per gaudir del Pirineu durant tot l'hivern!Editorial Alpina son pioners en l'elaboració de cartografia i publicacions de caràcter excursionista i de muntanya. Des de fa més de setanta anys estan obstinats en el procés minuciós i precís que implica la realització de mapes i guies, fidels al compromís […]

Per saber-ne més »

Sorteig de dos radiadors PR2 de Taurus!

Vols aconseguir dos radiadors PR2 de la marca Taurus? Amb el radiador de quars PR2 escalfa petites estades fàcilment. Disposa de dues intensitats de calor, 600W a encendre un dels tubs, i 1200W en encendre els dos, perquè puguis regular la intensitat a les teves necessitats. Què cal fer? - Seguir-nos a @meteopirineus - Etiquetar la persona […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig de dos forfets d’esquí nòrdic per un dia durant la temporada 2019-2020!

Vols aconseguir dos forfets d'esquí nòrdic d'un dia per a 2 persones vàlids durant tota la temporada 2019-2020 per part de l'empresa Tot Nòrdic? La Mancomunitat de Municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic, és l’ens que engloba la totalitat de les estacions d’esquí nòrdic de Catalunya,  té com a principals objectius promocionar i dinamitzar […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig de dos forfets d’esquí nòrdic per un dia durant la temporada 2019-2020!

Vols aconseguir dos forfets d'esquí nòrdic d'un dia per a 2 persones vàlids durant tota la temporada 2019-2020 per part de l'empresa Tot Nòrdic? La Mancomunitat de Municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic, és l’ens que engloba la totalitat de les estacions d’esquí nòrdic de Catalunya,  té com a principals objectius promocionar i dinamitzar […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,
Tradueix »