SORTEIG

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Sorteig

PROPER SORTEIG

Guanya 2 forfets d'esquí nòrdic a l'estació d'Aransa!

Per gaudir de l’hivern i del nou any a les estacions de nòrdic catalanes!

Sorteig de 2 packs de casc i ulleres per anar a esquiar de la marca Salomon!

Vols aconseguir dos packs de casc i ulleres per anar a esquiar de la coneguda marca Salomon? Casc Pioneer M és un casc atemporal per a la muntanya conserva el perfil baix que el va convertir en un supervendes. A més, amb la tecnologia EPS 4D de qualitat superior de Salomon per a una absorció […]

Per saber-ne més »
Alt urgell,

Sorteig de dos hores de classe particular d’esquí per part del Centre La Bòfia durant la temporada 2019-2020!

Vols aconseguir dos hores de classe particular per a 2 persones a l'estació del Port del Comte, per part dels professors/es del Centre d'Esquí La Bòfia durant la temporada 2019-2020? El Centre d’Esquí la Bòfia és una escola, jove, fresca i dinàmica. Es composa d’un equip d’apassionats de l’esquí, la muntanya i més concretament del […]

Per saber-ne més »
Port del Comte,

Sorteig de dos forfets d’esquí nòrdic per un dia durant la temporada 2019-2020!

Vols aconseguir dos forfets d'esquí nòrdic d'un dia per a 2 persones vàlids durant tota la temporada 2019-2020 per part de l'empresa Tot Nòrdic? La Mancomunitat de Municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic, és l’ens que engloba la totalitat de les estacions d’esquí nòrdic de Catalunya,  té com a principals objectius promocionar i dinamitzar […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig de dos dorsals per participar a les curses del Buff Epic Trail 2020!

Vols aconseguir dos dorsals per participar a qualsevol de les curses del Buff Epic Trail 2020? La BUFF EPIC TRAIL Vall de Boí es una cursa que transcórrer gairebé exclusivament per camins de muntanya al voltant del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estanys de Sant Maurici. Se celebrarà entre els dies 9-12 de juliol del 2020. […]

Per saber-ne més »
Vall de Boí,

Sorteig de dos forfets d’esquí nòrdic a l’estació de Sant Joan de l’Erm per un dia durant la temporada 2019-2020!

Vols aconseguir dos forfets d'esquí nòrdic d'un dia per a 2 persones vàlids durant tota la temporada 2019-2020 per part de l'estació Sant Joan de l'Erm? Sant Joan de l'Erm, una estació d'esquí de fons amb una preciosa ermita, situada més amunt de la vall de Castellbò, al municipi de Montferrer i Castellbò. L'estació va obrir […]

Per saber-ne més »
Alt urgell,

Sorteig d’un dorsal per participar a la Skyrace Comapedrosa 2020!

Vols aconseguir un dorsal per participar a la cursa Skyrace Comapedrosa 2020? La cursa més internacional del territori andorrà! La prova, amb sortida i arribada a Arinsal, es disputarà el 20 de juliol i tornarà a ser puntuable per al circuit mundial. A més, en aquest 2020 la Sky Comapedrosa recupera l'etiqueta de cursa Super Sky, amb puntuació doble […]

Per saber-ne més »
Andorra,

Sorteig de 2 guies i 2 mapes del Pirineu per l’Editorial Alpina!

Aconsegueix un lot de productes d'edicions Alpina per gaudir del Pirineu durant la primavera!Editorial Alpina son pioners en l'elaboració de cartografia i publicacions de caràcter excursionista i de muntanya. Des de fa més de setanta anys estan obstinats en el procés minuciós i precís que implica la realització de mapes i guies, fidels al compromís […]

Per saber-ne més »

Sorteig de 2 guies i 2 mapes del Pirineu per l’Editorial Alpina!

Aconsegueix un lot de productes d'edicions Alpina per gaudir del Pirineu durant l'estiu!Editorial Alpina son pioners en l'elaboració de cartografia i publicacions de caràcter excursionista i de muntanya. Des de fa més de setanta anys estan obstinats en el procés minuciós i precís que implica la realització de mapes i guies, fidels al compromís amb […]

Per saber-ne més »
Tradueix »