SORTEIG

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Sorteig

PROPER SORTEIG

CONCURS COLORS DE TARDOR

Participia el nostre concurs de “Colors de tardor” i guanya una estada d’una nit o una visita guiada i tast!

CONCURS! Guanya un cap de setmana per a 2 persones a l’Hotel Mas d’en Roqueta AD o visita degustació a la Formatgeria l’Abadessa!

Vols aconseguir un cap de setmana per a 2 persones a l'Hotel Mas d'en Roqueta AD o una visita degustació a la Formatgeria l'Abadessa? Mas d’en Roqueta està situat a la comarca de l’Alt Urgell, dins el municipi de Montferrer – Castellbò (el bressol dels Càtars), a 730 metres d’altitud. Un dels establiments rurals amb […]

Per saber-ne més »
Berguedà,

Sorteig d’una nit d’allotjament AD i visita guiada al romànic de Boí per a 2 persones!

Vols aconseguir una nit d’allotjament en AD + entrades al conjunt romànic Patrimoni Mundial per 2 persones a la Vall de Boí? El Romànic de la Vall de Boí és excepcional per la concentració en un espai reduït d’un nombre tan elevat d’esglésies d’un mateix estil arquitectònic. Aquestes esglésies s’han conservat al llarg del temps gràcies […]

Per saber-ne més »
Vall de Boí,
Tradueix »