SORTEIG

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Sorteig

PROPER SORTEIG

3 abonaments dobles pel Campionat del Món de Piragüisme!

Gaudeix del Mundial a casa, a la Seu d’Urgell!

Sorteig de 3 abonaments dobles pel Campionat del Món de Piragüisme a la Seu d’Urgell!

Vols un abonament dobles pels Campionats del Món de piragüisme que es celebraran a la Seu? Del 25 al 29 de Setembre el Pirineu acollirà els Campionats del Món de piragüisme en les modalitats de Canoe Slalom i Descens. No volem que et perdis aquesta prova espectacular i per això sortegem 3 abonaments dobles per […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig d’entrades per una visita guiada al Museu del Ciment i a un dels espectacles als espais patrimonials de Civitas Cultura!

Vols aconseguir una visita guiada al Museu del Ciment a Castellar de n’Hug i entrades a un dels espectacles al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà o a la Torre de l’Amo a Viladomiu Nou? La fàbrica de ciment Asland, situada al paratge del Clot del Moro, en el municipi de Castellar de n’Hug, va funcionar de 1904 […]

Per saber-ne més »
Berguedà,

CONCURS! Guanya una nit per a 2 persones a la Fonda Can Fasersia (Pobla de Segur) i visita guiada a l’equipament La Central (Tremp)!

Vols una nit per a dos persones a la Fonda Can Fasersia i entrades per una visita guiada a l'equipament patrimonial La Central? Can Fasersia és una antiga Fonda de poble, situada al casc antic de La Pobla de Segur, punt estratègic per gaudir del Pirineu. Una antiga fonda de poble, plena d’històries i de […]

Per saber-ne més »
Pallars Jussà,

Sorteig per una visita guiada a un dels indrets de Civitas Cultura al Berguedà!

Vols aconseguir entrades per un parell de visites guiades a un dels seus espais Civitas Cultura (Monestir Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà, Torre de l’Amo de Viladomiu Nou o una de les esglésies romàniques)? El monestir de Sant Llorenç, a Guardiola de Berguedà, conserva l’encant del silenci i la voluntat tossuda de compartir sentit […]

Per saber-ne més »
Berguedà,

CONCURS! Guanya un cap de setmana cap de setmana per a 2 persones a l’Hotel Mas d’en Roqueta AD i visita degustació a la Formatgeria l’Abadessa!

Vols aconseguir un cap de setmana per a 2 persones a l'Hotel Mas d'en Roqueta AD i una visita degustació a la Formatgeria l'Abadessa? Mas d’en Roqueta està situat a la comarca de l’Alt Urgell, dins el municipi de Montferrer – Castellbò (el bressol dels Càtars), a 730 metres d’altitud. Un dels establiments rurals amb […]

Per saber-ne més »
Berguedà,
Tradueix »