MUNTANYA

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Curses MeteoPirineus

PROPERA CURSA

Andorra Ultra Trail Vallnord 2020 (7-12 juliol)

Lamentant-ho molt, aquesta edició de l'Andorra Ultra Trial Vallnord no és podrà dur a terme degut a les normatives pel Covid-19. Ens sap molt greu, però no dubtem que amb la gran organització l'any 2021 serà una edició molt i molt especial! Andorra Ultra Trail Vallnord us volem oferir la possibilitat d'admirar Andorra des dels […]

Per saber-ne més »
Andorra,

Skyrace Compedrosa 2020

Lamentant-ho molt, aquesta edició de la Skyrace Comapedrosa no és podrà dur a terme degut a les normatives pel Covid-19. Ens sap molt greu, però no dubtem que amb la gran organització l'any 2021 serà una edició molt i molt especial! La Skyrace® Comapedrosa seguirà sent Copa del Món i a l'edició del 2020 promet ser un […]

Per saber-ne més »
Andorra,

Matxicots 2020 (12 – 13 setembre)

Lamentant-ho molt, aquesta edició de la Rialp Matxicots no és podrà dur a terme degut a les normatives pel Covid-19. Ens sap molt greu, però no dubtem que amb la gran organització l'any 2021 serà una edició molt i molt especial! Entre els imponents pics de la zona Sud del Pallars Sobirà, el Montsent de […]

Per saber-ne més »
Pallars Sobirà,

Ultra Pirineu 2020

Lamentant-ho molt, aquesta edició de l'Ultra Pirineu no és podrà dur a terme degut a les normatives pel Covid-19. Ens sap molt greu, però no dubtem que amb la gran organització l'any 2021 serà una edició molt i molt especial! La ULTRA PIRINEU 2020 és una prova d'Ultra distància, amb 94km de distància i un […]

Per saber-ne més »
Berguedà,
Tradueix »