MUNTANYA

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Curses MeteoPirineus

PROPERA CURSA

Cavalls del Vent Open 2019

Gran cursa seguint les pases de la Cavalls del Vent! 

Cavalls del Vent Open 2019

Un any més MeteoPirineus Catalans participarà amb la Open Cavalls del Vent per apropar el temps previst pels dies de la cursa, que es durà a terme el pròxim 29 de juny de 2019. Una de les curses de muntanya més clàssiques i imprescindibles del nostre territori! MODALITATS Open de 84,2km i 5.600m desnivell positiu acumulat Half de 43,6km i 3.000m […]

Per saber-ne més »

Andorra Ultra Trail Vallnord 2019 (16 – 21 juliol)

Andorra Ultra Trail Vallnord us volem oferir la possibilitat d'admirar Andorra des dels seus cims més alts. Recorrereu el Parc natural comunal valls del Comapedrosa i el de la vall de Sorteny, passareu per la vall del Madriu Perafita Claror,declarada patrimoni mundial de la Unesco, acariciareu els 3.000 m d'altitud en un entorn purament mineral. L'esdeveniment us farà viure […]

Per saber-ne més »

Matxicots 2019

Entre els imponents pics de la zona Sud del Pallars Sobirà, el Montsent de Pallars i el massís de l'Orri, un any més se celebrarà la Rialp Matxicots, arribant enguany a la que serà la 9a edició. Una edició per consolidar una de les carreres referents del trail running nacional, amb l'objectiu de fer gaudir […]

Per saber-ne més »

Ultra Pirineu 2019

La ULTRA PIRINEU 2019 és una prova d'Ultra distància, amb 94km de distància i un desnivell positiu de 6.200m que transcorren pel marc incomparable del Parc Natural del Cadí Moixeró, amb sortida i arribada a Bagà (Barcelona). Se celebrarà els dies 5 i 6 d'octubre de el 2019. Trobaràs tota la informació de la previsió […]

Per saber-ne més »
Tradueix »