ARTICLES

Estrena nova web i projecte MeteoPirineus Catalans

Estem d’estrena!!

Super contents després de tants mesos de feina de poder estrenar la nova web de MeteoPirineus per Nadal!

En els darrers mesos ens hem unit al projecte unes quantes persones entusiastes del Pirineu i de la seva meteorologia, i hem volgut crèixer una mica més per oferir més serveis a tots vosaltres! A partir d’ara a banda de les nostres previsions habituals, també incorporem nous serveis com:

  • Articles del Pirineu: On parlarem de climes específics del Pirineu, resums meteorològics de rellevància, curiositats del temps al Pirineu, proposta de visites, etc..
  • Previsions estacions alpí: On durant la temporada de neu detallarem les previsions de les estacions d’alpí!
  • Previsions estacions nòrdic: Pels amants del nòrdic farem la previsió cada divendres per l’estat de les pistes durant el cap de setmana.
  • Esquí de muntanya i allaus: Per tots aquells que li agrada la llibertat de l’esquí de muntanya, farem una previsió a través dels butlletins oficials per saber com trobem el mantell nival per fer rando.
  • Webcams: Un nou recull de les principals webcams del Pirineu, classificades per comarques!
  • Sorteig: Calendari de sorteigs per gaudir de fantàstics premis a través de les nostres xarxes socials
  • Curses: Per tots els amants de l’outdoor, una secció específica per saber el temps que tindrem a les nostres curses de muntanya!
  • Activitats: Un nou calendari amb moltes activitats al llarg del 2019! Caçant la nevada, caçant la tempesta, esclat de la primavera, colors de tardor, xerrades, cursos i molt més.
  • Models: Un petit resum de models per tenir en una sola pantalla els principals models a consultar
  • Avisos: Abans de posar-se a carretera i de fer qualsevol activitat, eina útil per saber si podem trobar algun problema.

I tot això en una web molt més visual i dinàmica, amb la intenció d’apropar-vos la millor informació sobre el nostre Pirineu!

Us recomanem que us inscrigueu als butlletins de la web, per rebre cada novetat al teu correu electrònic i així estar al dia de totes les nostres novetats.

Volem transmetre el nostre missatge; la passió i el respecte per la meteorologia, el Pirineu, la seva naturalesa i la seva gent, que amb els anys s’ha anat creant una comunitat d’intercanvi d’informació, col·laboracions i vivències, que donen el veritable sentit al projecte.

Desitgem tot l’equip que us agradi aquesta nova posada en escena i puguem gaudir durant els pròxims mesos i anys plegats!

Gràcies per la vostra confiança i molt bones festes meteopirinencs!!

Tradueix »