PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió del 31 des al 1 gener – Més anticicló per començar 2019

Dilluns 31: Jornada un cop més dominada pel sol, alguns núvols prims o lenticulars (possible sortida i porta de sol vermella!) i temperatura estable respecte a diumenge. Continuarà un cop més la inversió tèrmica, amb nits més fredes a les fondalades! 
Nit de cap d’any sense cap complicació! A les poblacions a tocar de rius, fred ben viu!

Dimarts 1: Continua el domini del sol i potser alguns núvols de vents. Res destacable. Continuarà l’ambient suau al migdia i fred a les nits, especialment a zones enclotades.

Tendència pels pròxims dies: Fins al dia de reis no es preveuen precipitacions. Tot i això l’anticicló ens podria arrossegar aire més fred del centre d’Europa a partir del dia 3 i fer que l’ambient fos més hivernal.. A partir de reis, s’obren algunes portes a futures situacions més interessants..

Bon final d’any amics i gran entrada al 2019!!

Albert de Gràcia

I dura i dura i dura… L’anticicló té corda per dies, i sembla que com a mínim el tenim força assegurat fins a Reis.. Després els mapes continuen donant opcions a canvis, tot i que de moment res de segur..

Molt destacable el mapa que trobareu als peus. Tenim la temperatura més alta de tot Europa i el nord d’Àfrica just a sobre nostre, fins i tot el sud d’Espanya té més fresca.. Aquesta situació però, acabarà cap al dia 3, amb l’arribada d’aire força més fresc.

Tradueix »