ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí del 27 al 30 de desembre – Sol, però amb ambient més hivernal

Previsió esquí alpí del 27 al 30 de desembre – Sol, però amb ambient més hivernal

MeteoPirinencs, sembla que finalment tot el que resta d’any la tendència del temps continuarà dominada per l’anticiclò i el domini del sol. Això si, com a novetat podem anunciar que el que resta de setmana tindrem ambient força més fred! Així que si anem a esquiar, haurem d’agafar més abric! Bona notícia per la producció de neu els pròxims dies a totes les estacions!

Més a llarg termini, continuen alguns mapes a indicar la possibilitat d’arribada de nevades! 

El temps a Vallter 2000 per aquests dies continuarà sent estable, més fred i ventós, especialment el divendres i dissabte!

A la Vall de Núria els pròxims dies tindrem sol, núvols prims i tramuntana que bufarà amb ganes entre divendres i dissabte. Ambient força més fred.

La Molina continuarà durant els pròxims dies amb domini del sol, núvols prims i força més fresca! El vent podrà ser protagonista divendres i dissabte.

Espot continuarà unes jornades més amb estabilitat. El fred però, deixarà enrere la calor dels darrers dies i tindrem un ambient més normalitzat per l’època de l’any. 

La situació del temps per Port Ainé és de continuació del temps estable. Presència majoritària del sol, tot i que estarem pendents del vent entre divendres i dissabte i també de la baixada de temperatura, tindrem per fi temperatura d’hivern!

Butlletí estacions Alpí de FGC

Tradueix »