NÒRDIC

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí nòrdic del 27 al 30 de desembre – Més d’anticicló, però més fred!

Paciència!! Desembre és un més estadísticament sec al Pirineu i enguany s’ha complert i de valent.. L’anticicló ancorat sobre del Pirineu, no deixa arribar de moment nevades a casa nostra, tot i que com aspecte positiu tindrem temperatura més freda la resta d’aquesta setmana.

Estació tancada actualment a l’activitat d’esquí nòrdic.

Estació tancada actualment a l’activitat d’esquí nòrdic.

Estació tancada actualment a l’activitat d’esquí nòrdic.

Estació tancada actualment a l’activitat d’esquí nòrdic.

El sol serà el protagonista a Tuixent la Vansa el que resta de setmana. A diferència de dies enrere ens haurem d’abrigar més, l’ambient serà més fred i fins i tot entre divendres i dissabte tindrem un nou protagonista, el vent! Així que tot i tenir solet, caldrà anar preparats pel fred.

Estació tancada actualment a l’activitat d’esquí nòrdic.

Estació tancada actualment a l’activitat d’esquí nòrdic.

Butlletí de neu TOT NÒRDIC

Tradueix »