NÒRDIC

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí nòrdic pel 2 i 3 de febrer – Acumulant més i més neu!

MeteoPirinencs! Quins tous de neu que tenim a totes les estacions de nòrdic catalanes!

Cap de setmana pels amants de la méteo i el nòrdic! Que no us espanti el fred i la neu, i a gaudir del silenci de la nevada mentre esquiem entremig del bosc! Dissabte de nevada abundant, diumenge de ventades i fred! Abrigueu-vos! 

Dissabte 2: El temps estarà dominat per la nevada, moderada, durant tota la jornada, però més abundant a partir del migdia. L’altre gran protagonista, el fortíssim vent del nord. Torb.

Diumenge 3: Moltes més clarianes, tot i que el vent fins al migdia continuarà bufant molt fort. Ambient molt i molt fred.

Dissabte 2: La nevada s’anirà intensificant amb el pas de les hores i el vent cada cop bufarà amb més intensitat. Ambient de cru hivern i torb!

Diumenge 3: Tot i que les clarianes s’imposaran, el vent i el fred faran que la sensació de molt fred sigui les protagonistes de la jornada.

Dissabte 2: Nevada més abundant amb el pas de les hores i vent que bufarà amb més força especialment a partir del migdia. Ambient de cru hivern i torb!

Diumenge 3: Més domini del sol, tot i que els grans protagonistes seran el vent i el fred! 

Dissabte 2: Jornada amb nevada feble durant el matí, que s’anirà intensificant amb el pas de les hores. El vent fort del nord i el fred també seran presents.

Diumenge 3: Després de les nevades de dissabte, diumenge sense neu, domini del sol i fortes ventades del nord i ambient moolt fred.

Dissabte 2: Durant el matí podran arribar alguns ruixats de neu provinents del nord, que es faran més abundants a partir del migdia. A la tarda podrà nevar moderadament. Fred rigorós. Vent fort del nord.

Diumenge 3: Més domini del sol, amb fortes ventades del nord i ambient gèlid.

 

Dissabte 2: Nevada generosa tota la jornada, especialment intensa durant la tarda. Ambient molt fred i vent molt fort del nord. 

Diumenge 3: Restes de núvols al matí, tot i que les clarianes s’imposaran. El vent del nord serà el gran protagonista del dia, juntament amb el fred.

Estació tancada actualment a l’activitat d’esquí nòrdic.

Butlletí de neu TOT NÒRDIC

Tradueix »