PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 29, 30 i 31 de març – Es confirmen els canvis!! Benvinguda pluja i neu!

Que no cunda el pánico!! Divendres i dissabte tindrem encara el cel de color blau, però diumenge perdrà el seu color habitual de les darreres setmanes, i es tornarà de color gris! A més, podrà arribar a caure pluja o neu dels “núvols”!! 

Així doncs sembla que ara si, es confirma aquestes precipitacions que tantíssima falta fan al Pirineu! Entre diumenge i dimarts tongadeta de pluja i neu, i amb la porta mig oberta a futures borrasques! 

 

Divendres 29:  Domini del sol a gran part del Pirineu al matí, amb una diferència respecte a els darrers dies, les nuvolades que creixeran durant la tarda i podran arribar a donar algun ruixadet poc important, probable a qualsevol indret. Temperatura estable i vent feble.

Dissabte 30: Jornada similar a la del divendres, amb pocs núvols al matí i algunes nuvolades més aviat decoratives, que podrien arribar a donar algun ruixadet a la Vall d’Aran i poc probable a la resta del Pirineu. En general però, dia molt estable i aprofitable per fer activitats a l’aire lliure.

Diumenge 31: Arriben els canvis! Amb els mapes actuals a primeríssima hora encara tindrem clarianes, però ràpidament al llarg del matí els núvols s’anirien fent els protagonistes i a la tarda les pluges arribarien al Pirineu oriental, bona part del Pirineu i ja a la nit arribaria a la resta del Pirineu. En conjunt poc abundants, més abundants al Ripollès, Berguedà, Solsonès i Alt Urgell. La neu cauria per sobre dels 1800m. Vent del SE moderat

Tendència pels pròxims dies: Dilluns tarda i dimarts més precipitacions al Pirineu, cap temporal de pluja, però sí ruixats per anar sumant litres, que bona falta fan!Després, uns mapes indiquen retorn del solet i altres ens fan arribar una borrasca ben activa! Esperem que les dites que fan referència a les abundants pluges de l’abril, enguany es compleixin!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »