PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 22 i 23 d’abril – Pasqua i Sant Jordi inestables!

Continua el rebombori del temps clàssic de la primavera, que ens duran una pasqua i una diada de Sant Jordi força inestables, amb temps canviant i una mica de tot! Estones de sol, estones de pluja.. En definitiva, el temps que pertoca!

Entre dimecres i dijous bona regadeta i sol i caloreta per acomiadar la setmana!

Dilluns 22 Pasqua: 4 Jornada molt variable, amb moltes nuvolades al matí, algunes estones de sol i boires a muntanyes, i ruixats que ens podran presentar fins a mig matí. A partir de llavors més clarianes fins a mitja tarda, quan novament podran retornar els ruixats de llevant cap a ponent i arribar la pluja durant la nit a totes les comarques del Pirineu. Cota de neu entorn dels 2000m. Vent 

Dimarts 23 SANT JORDI: No tenim els millors mapes per la jornada de Sant Jordi, però tot sembla indicar que tindrem un matí variable, amb algun primer ruixat dispers i de poca importància, però les precipitacions a la tarda seran força generals i amb registres que podran ser moderats. La cota de neu a la nit anirà baixant fins als 1600m.

Ja confirmarem o no aquesta previsió per Sant Jordi!

Tendència pels pròxims dies: Dimecres i dijous el temps serà mogut mogut! La majoria de mapes ens donen una bona regada i una contundent nevada a cotes altes! Esperem que arribin aquestes precipitacions tan necessàries!
Després el que resta de setmana vindrà marcat per l’arribada de l’anticicló amb temps dominat pel sol i la temperatura molt agradable!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »