PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 26 al 28 d’abril – Cap de setmana més estable!

Per fi una contundent regada i nevada, especialment al Pirineu occidental on en els darrers dies alguns observatoris sumen més de 100mm! 140 Espot (2500m), 132mm a Capdella, etc, i molts registres en el conjunt del Pirineu entorn dels 50mm! Bona notícia!

I també per fi un cap de setmana més estable, després de tants dies núvols, el sol serà més protagonista (tot i alguns núvols i algun ruixat puntual). La setmana vinent, noves situacions de ruixats!

Divendres 26 abril: Durant la matinada encara tindrem força núvols, tot i que de precipitacions ja ben poques!
Matí amb grans clarianes a gran part del Pirineu, amb més núvols al vessant nord del Pirineu i alguns ruixats en aquesta àrea, Vall d’Aran i zones pròximes. A la tarda nuvolades, que donaran ruixats o tronades, amb més probabilitat a la zona del Ripollès, Garrotxa i Empordà!
El vent bufarà de mestral moderat i la temperatura serà ben fresca, amb temperatura negativa a alta muntanya!

Dissabte 27 abril: Poques complicacions en la situació del temps, amb força domini del sol, tot i que a la tarda tindrem força núvols i fins i tot, algun ruixadet molt poc destacable, més probable al vessant nord del Pirineu i Pirineu axial. Cota de neu 1600m. El més emprenyador, el vent de mestral que bufarà fortet en zones altes. Ambient una mica més càlid que divendres.

Diumenge 28 abril: Jornada novament força estable, amb domini del sol al matí, i alguns núvols decoratius de tarda sense pluges ni nevades. Novament, mestral amb algunes ratxes més fortes en zones altes. Més caloreta durant les estones de sol.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns primers ruixadets de tarda, en una setmana que sembla que vindrà marcada per la viabilitat típica de primavera, amb matins amb força sol i tardes de nuvolades i ruixats!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »