PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 29 i 30 d’abril – Comença la temporada de llamps i trons!

Ens agraden les nevades al Pirineu, però ens apassionen les tronades de tarda de primavera i estiu, el gran festival meteorològic del Pirineu! Demà ja tindrem un dels primers tastets de la temporada, després d’un matí de sol, nuvolades de tarda amb ruixats i tronades, més importants a la zona del Prepirineu!

I setmana típica de primavera, dies de sol, algunes tronades.. VISCA LA PRIMAVERA!

Dilluns 29 abril: El matí serà molt estable, amb domini ampli del sol i sense precipitacions. Ràpidament les nuvolades pels volts del migdia es desenvoluparan amb molta energia, i s’iniciaran ruixats i algunes tronades al vessant sud del Pirineu, ja a tocar a la zona del Prepirineu, i que amb el pas de les hores aniran viatjant cap al Prepirineu, on les tronades durant la tarda i vespre podran ser més destacables, i fins i tot anar acompanyades de calamarsades. No arribarà a ploure al Pirineu més axial ni vessant nord.
Temperatura molt agradable de primavera, un mica més freda que diumenge! Vent moderat de mestral. Cota de neu uns 1900m. 

Dimarts 30 abril: Jornada similar a la de dilluns, però amb molta menys probabilitat de precipitacions. Els ruixats durant la tarda seran força localitzats al Berguedà, Ripollès, Osona i Garrotxa, i difícilment arribaran a la resta, on únicament tindrem algunes nuvolades decoratives. Vent de mestral i temperatura recuperant uns pocs graus.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres estable, esperant entre la tarda de dijous i una part de divendres, nova situació de ruixats i algunes tronades. Cap de setmana ara per ara, novament força estable i amb temperatura molt agradable.

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »