PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 3, 4 i 5 de maig – Dies freds i bona regadeta – nevada demà divendres!

Les pròximes hores vindran marcades per les precipitacions! Tronades fortes la tarda de dijous, bona part de divendres amb pluges i nevades (fins i tot abundants) i cap de setmana més estable, tot i que tindrem com a gran protagonista l’ambient fred, vent de mestral i cota de neu que podrà arribar a baixar als 1000m!! Així que maig ens retorna al temps típic que no vam viure enguany al març!

Divendres 3 de maig: Matinada i matí amb pluges que es generalitzaran i podran ser abundants i afectar a tots els racons del Pirineu i Prepirineu! A la tarda continuaran, tot i que ja començaran a remetre de cara al vespre, quan acabaran viatjant cap a la Catalunya central. L’ambient serà ben i ben fred tot el dia i la cota de neu estarà entorn dels 1500m (1700 oriental), tot i que al vespre podrà arribar a nevar als 1300m i ja a la nit si queden precipitacions (segurament vessant nord) serà de neu als 1000m. 

Vent de mestral guanyant força. 

Dissabte 4 de maig: Matí ja força tranquil, amb domini de les grans clarianes i núvols alts que deixaran el cel una mica tapadot. A la tarda els núvols es faran més abundants i al vespre arribaran ruixats al vessant nord del Pirineu (Vall d’Aran, nord del Pallars Sobirà, d’Andorra i Capcir, on a la nit podrà nevar maco! Cota de neu baixant de 1800m als 1000m. A la resta difícilment arribaran les precipitacions. Vent de mestral moderat.

Diumenge 5 de maig: Durant la matinada continuaran les nevades a les zones citades per dissabte. Al llarg del matí marxaran ràpidament els núvols i quedarà una jornada dominada pel sol i l’ambient fred i ventós, especialment en zones altes. 

Tendència pels pròxims dies: Setmana entrant ara per ara, poc moguda! Però estem a la primavera i ho haurem de seguir!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »