PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 15 i 16 de maig – A les portes del canvi de temps! Tempestes i nevades a la vista.

De l’estiuet a l’hivern!! El front de divendres serà actiu i portarà una ploguda general a tot el Pirineu i Prepirineu! 

Front que donarà entrada a una forta baixada de temperatura, en alguns indrets de mes de 12ºC respecte a dijous, i la cota de neu tirarà ben avall, podent veure nevar dissabte a la tarda per sobre dels 1500m! Cap de setmana més tranquil, amb matins més estables i tardes de ruixats i tronades de primavera. 

 

Dimecres 15 de maig: Nova jornada amb cel radiant, i pocs núvols de tarda sense precipitacions. Ambient fredot de nit i primeres hores del dia i més caloreta al migdia i primeres hores de la tarda. 

Dijous 16 de maig: Primers indicis del canvi! Ja tindrem el cel mig enterbolit per núvols alts i prims. Al llarg de la tarda, els núvols es faran més densos i fins i tot no és impossible que ja arribi algun ruixat a últimes hores del dia pel Pirineu més occidental.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i fins a la matinada de dissabte, tindrem un bon episodi de pluges i tempestes! Petita treva durant el matí de dissabte, nous ruixats i tempestes, algunes fortes, la tarda de dissabte. Diumenge matí tranquil, esperant noves tronades a la tarda de diumenge! I el temps podria continuar inestable la setmana entrant!

Atenció a la forta baixada de temperatura de divendres i la cota de neu, que es podria desplomar per sota dels 1500m! 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »