PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Tot el suport des de MeteoPirineus Catalans amb la ULTRA CLEAN MARATHON!

La 2ª edició de la ULTRA CLEAN MARATHON s’ha realitzat entre el diumenge 5 i el dissabte 11 de maig d’aquest 2019. Ho coneixies? Olé pels organitzadors, moltes felicitats des de MeteoPirineus Catalans!! 

Ho coneixíeu? Es tracta d’un repte de sostenibilitat èpic per la natura.

Els esportistes i amics Albert Bosch i Nicole Ribera van completar la setmana passada una nova edició d’aquest gran repte esportiu que ha comportat donar la volta a Catalunya en 7 dies, realitzant 432Km. amb bicicleta (2 etapes), 152Km. corrent (3 etapes) i 66km. en Caiac (2
etapes), sempre recollint residus i divulgant sobre consciència ambiental i accions concretes per a ser més sostenibles en el nostre dia a dia.

 • Etapa 1: Bicicleta, Barcelona-Tarragona-Lleida (209Km.)
 • Etapa 2: Bicicleta, Lleida-Seu d’Urgell-Alp-Ripoll (223Km.)
 • Etapa 3: Corrent, Ripoll-Olot (42Km.)
 • Etapa 4: Corrent, Olot-Girona (60Km.)
 • Etapa 5: Corrent, Girona-Blanes (50Km.)
 • Etapa 6: Caiac, Blanes-Mataró (38Km.)
 • Etapa 7: Caiac, Mataró-Barcelona (28Km.)

La Nicole i l’Albert han estat els dos ambaixadors que van completar tot el recorregut al 100%.
En diferents trams de cada etapa se’ls anava sumant gent compromesa amb els valors ambientals que promou la Ultraclean Marathon. És el primer esdeveniment esportiu de l’estat espanyol que no s’organitza per als esportistes en la naturalesa, sinó des dels esportistes per la natura.

El repte ha estat un èxit en tots els sentits:

 • 4.000 participants
 • 64 entitats realitzant accions de neteja
 • 10 entitats ambientals impulsant accions
 • 25 empreses i organitzacions patrocinant o col·laborant
 • 3.000Kg. de residus recollits
 • Multitud d’impactes en mitjans de comunicació i xarxes socials

Més enllà de la recollida de residus, la ruta circular per tot el territori català volia simbolitzar el concepte d’economia circular. L’esperit que 

compartim al 100% des de MeteoPirineus Catalans és també que no hem de responsabilitzar-nos dels productes només en la fase final, sinó en tot el seu cicle de vida, i des de tots els rols que puguem exercir en cada moment en la societat: en el disseny, en l’ús de matèries primeres, en la fabricació, en la distribució, en la venda, en la compra i en l’ús i reciclatge final del residu.

La Ultra Clean Marathon es feia en 7 dies perquè es volia reivindicar que l’amor i respecte pel nostre entorn natural i per la salut del planeta (que és la nostra salut) s’ha d’exercir tots els dies de la setmana sense excepció, fem el que fem a cada moment.

L’Albert com un dels ambaixadors d’aquest gran projecte i com a colíder de la seva organització va voler agrair a totes les entitats que han confiat en ells i en la seva eficiència en la coordinació de tots els factors, a tots els participants, a tots els patrocinadors, i a la naturalesa, que ens ofereix un espai magnífic, bell i inspirador tot i que no la tractem com es mereix.

Perquè el món no es salva amb la consciència, sinó amb l’acció a partir de la consciència… i com des de Meteopirineus Catalans també som persones d’acció com l’Albert Bosch i la Nicole Ribera, actuem i convidem a tots a actuar per tenir un entorn més saludable i sostenible en el futur.

Moltes gràcies Nicole, moltes gràcies Albert!!!

Tradueix »