PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 10 i 11 de juny – Segona nevada abundant d’aquest mes de juny al Pirineu!

Aquest any la calor no vol arribar al Pirineu! Sembla que tenim una segona situació de nevades, que aquest dimarts podran ser abundants per l’època de l’any i a cotes una mica baixes.

Dilluns 10 de juny: Encara el dia serà estable i aguantarà una mica, però a mida que passin les hores els núvols aniran guanyant protagonisme. Les precipitacions començaran d’oest a est, i a la tarda podran caure ruixats de poca importància a qualsevol indret del Pirineu.  La temperatura encara es mantindrà alta i la cota de neu als 2.500 metres.

Dimarts 11 de juny: Dia de paraigües. Les precipitacions poden ser abundants duran bona part de la jornada, i la cota de neu anirà baixant fins els 1.800 metres a tot arreu. La nevada pot ser, fins i tot destacable, per l’època de l’any. La temperatura baixarà en picat, amb valors més propis del mes d’abril que del mes de juny. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »