PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 1 i 2 de juliol – Que et bombin onada de calor!!

Després dels registres rècords de calor per un mes de juny d’aquesta onada de calor tan forta que ens ha afectat els darrers dies, la setmana entrant es presenta amb calor normal per l’època de l’any i amb el temps clàssic de l’estiu al Pirineu, és a dir, matins de sol i tardes de llamps i trons i bones refrescades!

Així doncs, després de la calorada, podrem regar el nostre eixut Pirineu!

Dilluns 2 de juliol: Jornada que començarà ja amb alguns núvols matinals poc importants i amb grans clarianes. Al migdia i la tarda les nuvolades es faran més abundants i començaran a descarregar ruixats i tempestes més puntuals, i localment fortes. Calor forta encara fins al migdia, però un cop plogui, seran una mica més suaus!

Dimarts 3 de juliol: Dia molt més fresc en comparació als darrers que hem patit. Jornada variable i a partir del migdia novament, ruixats i tempestes a qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu, localment fortes i acompanyades de ventades i calamarsa o pedra. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres jornada molt inestable i amb ruixats i tronades força abundants i temperatura força frenada, amb valors que amb prou feines superaran els 30ºC, als llocs més càlids del Pirineu. Destacar que entre divendres i dissabte, hi haurà una altre remuntada de temperatures, sense arribar als extrems d’aquests últims dies. La resta de la setmana continuarem amb calor moderada i amb algunes tronades, ruixats i tempestes ocasionals a les tardes, que anirem detallant a les properes previsions. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »