PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 12, 13 i 14 de juliol – Estiu i nova traca de tempestes!

Demà divendres i fins al migdia de dissabte, temperatura que s’intensifica força, amb calor de ple estiu i domini del sol!

Però novament pendent dissabte al tard i especialment diumenge, de la inestabilitat, amb tempestes freqüents i novament abundants i una notable refrescada! Quins alt i baixos!

Divendres 12 de juliol: Cap complicació en la situació del temps!  Jornada de sol i temperatura que s’enfilarà i de valent, amb calor de ple estiu, amb valors entre els 32 i 35 a les zones més càlides! És a dir, calor normal de juliol. Vent a la tarda moderat en cotes altes del NW.

Dissabte 13 de juliol: Dia del canvi! Fins al migdia tindrem ambient dominat pel sol, alguns núvols prims i calor que s’intensifica de valent! A la tarda però, les nuvolades començaran a créixer amb força i al vespre i nit, tindrem algunes primeres tempestes, més probables a l’Alt Pirineu i a la zona més pròxima a l’Aragó. Calor, tot i que la menys presencia de sol respecte a divendres, farà baixar algun grau la temperatura. Vent moderat del SW en cotes altes!

Diumenge 14 de juliol: Dia molt inestable! Ja de bon matí tindrem ruixats i tronades en qualsevol indret, que a la tarda es faran més abundants i intenses, però que afectaran especialment al Prepirineu, és a dir, que moltes zones del Pirineu axial durant la tarda, no plourà i tindrem fins i tot força clarianes, en canvi més al sud, tempestes que podran ser fortes i anar acompanyades de calamarsades. La temperatura torna a caure en picat, amb ambient novament ben fresc. Vent girant a nord.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns i dimarts nova treva, esperant una possible situació de tempestes importants de cara a dimecres. A seguir-ho!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »