PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 19, 20 i 21 de juliol – Torna la calor forta d’estiu!!

Aquesta setmana hem gaudit d’una calor molt moderada i fins i tot, amb nits fresques! Els dies vinents però, la calor s’intensificarà dia a dia, i tornarem a parlar de forta calor d’estiu a partir de diumenge, i l’inici de la setmana vinent serà força tòrrid!

Divendres i cap de setmana força estable, amb algunes tronades força locals a la tarda!

Divendres 19 de juliol: Jornada força estable, amb bon domini del sol i nuvolades de tarda poc importants, que no haurien de donar precipitacions. Temperatura que enfila una mica respecte dijous. 

Dissabte 20 de juliol: Dia amb nuvolositat variable, el cel no estarà net del tot i amb probabilitat baixa durant la tarda, d’algun ruixat al Pirineu Axial, que en conjunt serà local o poc important. Temperatura que enfila una mica respecte divendres. 

Diumenge 21 de juliol: El sol serà el gran protagonista, amb nuvolades de tarda novament poc importants i que a tot estirar deixaran alguns ruixats locals. Calor ja de ple estiu!

Tendència pels pròxims dies: Inici de la pròxima setmana amb una punta de calor important! Potser no parlem d’onada de calor, però els valors més càlids del Prepirineu podran fregar els 35ºC fins dimecres. Després, possibles ruixats i refrescada! Ho seguirem com sempre!!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »