PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 22 i 23 de juliol – Arriba la punta de calor!

Inici de la setmana vinent tòrrid! La calor dilluns i dimarts serà ben intensa i amb clar domini del sol, tot i que no descartarem que fruit de la mateixa calor, puguin generar-se algunes tronades locals de tarda, a les zones més alpines del Pirineu.

Final de setmana menys càlid i malauradament, setmana amb poques precipitacions.

Dilluns 22 de juliol: Jornada força estable, amb bon domini del sol i nuvolades de tarda poc importants, que a tot estirar arribaren a deixar alguns ruixats molt puntuals al Pirineu més axial. Temperatura que toca sostre, calor molt intensa! Vent del Sw poc destacable.

Dimarts 23 de juliol: Dia novament de plena canícula, amb temperatura molt enfilada i calor que tornarà a ser intensa. Domini del sol i algunes nuvolades de tarda, que novament podrà donar algun molt aïllat. Vent del SW fluix.

Tendència pels pròxims dies: Continuarà la setmana amb pocs canvis, temperatura que anirà baixant al llarg dels dies i malauradament sembla que amb poques opcions a veure ploure, en tot cas, ho anirem seguint!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »