PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 29 i 30 de juliol – Setmana poc càlida!

Iniciem una setmana amb temperatura força fresca per l’època de l’any amb matins frescos o freds i temperatura al migdia agradable, amb calor continguda.

I pel que fa al cel una mica de tot, jornades de sol i possibles tronades de tarda durant dimarts, dijous-divendres i possiblement diumenge! Una mica de tot per acomiadar un juliol càlid!

Dilluns 29 de juliol: Inici de setmana molt estable, amb domini del sol a tot el Pirineu. Matí ben fresc o fred per l’època de l’any i poca calor al migdia, amb valors inferiors als 30ºC als llocs més càlids. 

Dimarts 30 de juliol: Al matí el temps serà estable amb domini del sol. A la tarda les nuvolades es faran més presents i tindrem alguns ruixats o tronades, més probables al Pirineu oriental, en general poc destacables. Temperatura similar a dilluns o en tot cas, algun grau més baixa.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres estable, esperant un dijous i divendres amb més inestabilitat, amb arribada de ruixats i tronades a moltes zones. Cap de setmana més estable! Temperatura estable al llarg de la setmana, no es preveu cap calorada! 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »