PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 31 de juliol i 1 d’agost – Petit canvi de temps!

El cel tan nítid d’aquests dies, donarà pas a un augment dels núvols entre dimecres al tard i dijous, i fins i tot amb l’arribada d’alguna precipitació més aviat poc destacable!

Calor que continuarà moderada per tractar-se de plena canícula, amb matins fins i tot, frescos! Divendres i cap de setmana, amb matins de sol i algunes tronades de tarda

Dimecres 31 de juliol: Iniciarem la jornada amb domini del sol, tot i que els núvols alts i mitjans aniran fent-se cada vegada més abundants. Temperatura similar a la de dimarts. 

Dijous 1 d’agost: Durant la matinada i primeres hores del matí tindrem alguns ruixats (potser amb alguna tronada), que seran en conjunt poc destacables i afectaran especialment el Pirineu occidental. Molts núvols la resta de la jornada, però amb poques precipitacions, on a la tarda podríem tenir alguns ruixats a la Vall d’Aran i zones pròximes i Pirineu més oriental. Poca cosa. Temperatura una mica més baixa que dijous. Vent del sud amb ratxes fortes a les zones més altes. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres i cap de setmana temps clàssic d’estiu al Pirineu, amb domini del sol al matí, ambient càlid al migdia i algunes tronades al Pirineu més axial a la tarda! Ho detallem en la previsió de dijous!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »