PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 14 i 15 d’agost – Estiu a mig gas! Acaba la canícula!

Finalitzem la canícula estival dijous, amb temperatura que ja seran pròpies de finals d’estiu, amb matins frescos i migdies càlids, però amb uns valors molt continguts!

DIES FESTIUS que continuem amb una mica d’inestabilitat, que ens durà alguns ruixats la tarda dijous i de diumenge! Per contra, divendres i dissabte seran ben estables i més càlids. Atenció al vent en cotes altes dijous i dissabte. 

 

 

Dimecres 14 d’agost: La temperatura fresca de primeres hores del matí, donaran pas a un migdia una mica més càlid que el de dimarts, tot i això, poca calor per ser ple agost. Ambient dominat pel sol, alguns núvols baixos a la Vall d’Aran i 4 nuvolades de tarda però sense precipitacions. Vent del nord intens en cotes altes, especialment a la tarda.

Dijous 15 d’agost: Festiu i darrer dia de la canícula (època més càlida de l’any), amb arribada de núvols al vessant nord del Pirineu (Vall d’Aran i zones pròximes), amb alguns plugims especialment a la tarda i també ruixats i tempestes que afectaran el Ripollès, Berguedà, Garrotxa i zones properes. A la resta difícilment plourà, però si tindrem cel força núvol al tard. Atenció al fort vent en cotes altes, especialment a la tarda. Temperatura similar a la de dimecres. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres i dissabtes més càlids, amb migdia calorosos i amb domini del sol i risc baix de precipitacions. Ventades fortes dissabte a alta muntanya! Diumenge canvi de temps a la tarda, amb arribada de ruixats i tronades a més indrets. HO SEGUIREM!

BON PONT!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »