PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 16 i 17 d’agost – Estiu abans de les tronades de finals d’estiu!

Cap de setmana completament estable, amb domini del sol, calor de ple estiu i això sí, vent destacable en cotes altes!

Molt atents a les clàssiques tempestes de final d’estiu que ens podran visitar unes quantes jornades de la setmana entrant! Bona falta ens fa, tenim el Pirineu ben sec!!

 

 

Dissabte 17 d’agost: Cap complicació en el temps. Domini del sol a tot el Pirineu amb 4 nuvolades de tarda però sense precipitacions. Caloreta d’estiu!! Atenció al vent del SW, començarà a ser destacable durant la tarda, especialment en cotes altes. 

Diumenge 18 d’agost: Continuarà el darrer dia de sol abans de les tronades que podrien arribar a últimes hores, preludi d’un inici de període de temps clàssic de final d’estiu, amb arribada de tronades abundants.. Vent destacable tota la jornada del Sw en cotes altes i temperatura ben càlida al migdia. 

Tendència pels pròxims dies: Per fi sembla que la gran secada de les darreres setmanes a moltes zones del Pirineu podria acabar amb l’arribada de tempestes moltes jornades de la setmana entrant i amb una reculada de la calor! HO SEGUIREM!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »