PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 19 i 20 d’agost – Forts aiguats i tempestes violentes dimarts!

Les tempestes de dimarts podran ser fortes o molt fortes, i deixar importants quantitats de precipitació en especial a la Ribagorça, l’Aran i sectors del Pallars i arribaran a la resta del Pirineu i Prepirineu, també sent fortes, però potser amb menys abundància de precipitació!

Així que molta precaució amb les activitats a l’aire lliure i campistes! 

Et detallem quan i on a continuació!

 

 

Dilluns 19 d’agost: Potser el més remarcable de la situació de dilluns serà la baixada de temperatura respecte diumenge, amb uns 5 o 7ºC inferiors! Menys calor!
El cel, força variable, especialment al vessant nord on no es descarta algun plugim al matí. Nuvolades que a la tarda, podran donar els primers ruixats i tronades qualsevol indret, puntualment fort, però encara no seran generals. Vent moderat del SW.

Dimarts 20 d’agost:
Arriba el front de tempestes! Seran violentes i molt intenses al Pirineu Aragonès durant la matinada i arribaran entre la matinada i el matí, fins a l’Alta Ribagorça, la Vall d’Aran i el Pallars Sobirà. Atenció, algun mapa dóna acumulats superiors als 70mm. Durant el migdia aniran arribant, amb menys força però també puntualment fortes, a la resta del Pirineu i ja en fer-se fosc deixaria de ploure a tot arreu.
Caiguda de la temperatura, tindrem ambient tardorenc!
Les tempestes podran deixar importants aiguats, calamarsades i fortes ventades! Precaució activitats a l’aire lliure, campistes i rius! El terrenys és molt sec i amb fortes plogudes, les torrentades poden ser violentes.

Tendència pels pròxims dies: Sembla que després del canvi de dimarts, la resta de la setmana serà estable! Domini del sol i calor típica de final d’agost!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »