PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Resum de les MeteoActivitats!

Com molts de vosaltres ja sabeu, Meteopirineus Catalans és molt més que una web de  clima i meteorologia. Així doncs, cada mes proposem un seguit d’activitats dirigides per tal de poder sortir al territori, al mateix temps que observar i interpretar el paisatges pirinencs que ens envolten. Estem molt contents de la gran participació de gent, MOLTES GRÀCIES, durant els propers mesos, tornarem a programar un munt d’activitats més.

La primera sortida, la vam dur a terme conjuntament amb l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell. Amb un total de disset persones, vam pujar amb cotxe fins a Ansovell, per posteriorment arribar caminant al Santuari de Boscalt. Des d’allà, vam poder tenir unes espectaculars vistes del Cadí, al mateix temps, que això ens va permetre fer una breu interpretació de la formació i geologia del Pirineu.

La segona sortida que vam dur a terme, va ser el dimarts dia 6 d’agost, als Estanys de la Pera. En aquest idíl·lic indret, vam poder observar les restes d’algunes exemplars de les glaceres rocalloses relictes de la comarca de la Cerdanya. Amb un grup força extens, de vint-i-cinc persones, vam realitzar una ruta per aquesta zona, per finalment dinar al Refugi dels Estanys de la Pera (FEEC), a 2.357 m.

Una altra sortida que vam dur a terme va ser a les Valls de Cardós, al Pallars Sobirà conjuntament amb l’Associació Cultural, Cívica i Esportiva d’aquestes valls. Una ruta amb cotxe i posteriorment al lloc, a peu, per poder interpretar i aprendre les característiques climàtiques excepcionals d’aquestes espectaculars valls. Amb un total de trenta persones, vam gaudir de la vall d’una forma diferent i divertida.  

El dissabte dia 10, va ser el torn de la sortida nocturna al Cadí per veure la sortida de la lluna plena des del Pedraforca.. Una nit màgica que recordarem molt de temps!

I per culpa (o gràcies XP) a les tronades i pluges, vam haver de posposar les activitats de glaceres a la Bonaigua i la nocturna al Pic de l’Orri.. Ja les tornarem a programar!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter.
Sabeu que som uns apassionats pel Pirineu, de la seva gent i tradicions i ens encanta difondre la meteorologia, geologia i altres ciències naturals relacionades amb aquesta fantàstica serralada, i que millor que fer-ho amb la vostra companyia? US ESPEREM!

.

.

.Organitza:

Amb el suport de: 

Tradueix »