PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 26 i 27 d’agost – Setmana amb mooooltes tempestes!

Les tempestes seran protagonistes aquesta setmana al Pirineu! Tot i que la primera bossa freda quedarà força al marge del Pirineu, a partir de dimarts tindrem cada tarda, fortes i abundants tronades de tarda, que molt probablement portaran una contundent regada a tot el Pirineu i Prepirineu i un fort cop a l’estiu!! Així doncs, començarem a ensumar la tardor!

 

 

 

Dilluns 26 d’agost: Última jornada de tranquil·litat! El cel al matí estarà dominat per les grans clarianes i arribaran força núvols a la tarda, però de moment, amb baixa probabilitat de pluja. Atenció al vent, fort en cotes altes del sud. Temperatura encara alta, calor. 

Dimarts 27 d’agost:
Jornada de canvi!! Ja de bon matí cel variable i amb algun primer ruixat, i nuvolades que a la tarda ja començaran a afectar amb tronades a qualsevol zona del Pirineu i Prepirineu, i tot i que encara no seran generals, podran descarregar amb força allà on arribin. La temperatura serà força més fresca que dies enrere. Vent més encalmat que dilluns.

Tendència pels pròxims dies: Ara per ara sembla que la resta de tardes de la setmana seran molt mogudes, amb tempestes fortes i força extenses que dia rere dia, aniran regant el Pirineu! La temperatura ja serà força més fresca. 

Esperem que no fallin aquestes tronades, fa molta falta que anem apagant la sequera d’aquest estiu!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »