PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 28 i 29 d’agost – Tardes de tempestes!

Continua la previsió de tempestes abundants per aquesta setmana! Després de les primeres pluges febles de les darreres hores, ara serà el torn de les tempestes fortes totes les tardes del que resta de setmana. 

Com sempre amb tronades, zones amb forts patacs d’aigua i altres zones sense pluja. Això si, en acabar la setmana, haurem regat i de valent la majoria del Pirineu i Prepirineu! Així doncs, uns quants dies de moviment i diversió meteorològica! Esperem les vostres fotos!

 

 

 

Dimecres 28 d’agost: Matí fresc i amb domini del sol, amb nuvolades que ràpidament creixeran amb força. Demà les tronades de tarda seran més probables al Pirineu Axial (sectors de més alta muntanya) i menys probables al Prepirineu. En fer-se fosc, tornarà la tranquil·litat! Temperatura poc càlida i vent poc destacable, tret de moments de tronada, quan podrà bufar amb ganes. 

Dijous 29 d’agost:
Tornarem a començar la jornada amb domini del sol, algunes boires en zones on hagi plogut la tarda anterior i fresca. Al migdia es començaran a inflar els núvols i a la tarda les tronades podran afectar més zones que dimecres, ser més fortes i afectaran fins a la nit al Prepirineu. Temperatura estable i vent poc destacable. Atenció amb les tempestes, podran ser fortes. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres i el cap de setmana amb el mateix patró de temps! Matins estables i tempestes de tarda, fortes i que podran afectar moltes zones. Situació que es podria allargar fins a inicis de la setmana vinent! 

Esperem que no fallin aquestes tronades, fa molta falta que anem apagant la sequera d’aquest estiu!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »