PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 30 i 31 d’agost i 1 de setembre – Final d’agost sorollós!

Ahir dimecres les tempestes de tarda van fallar, així i tot, les previsions continuen indicant un final d’agost sorollós, amb abundants tempestes de tarda que podran ser fins i tot, fortes o molt fortes, precaució!

Caloreta fins dissabte, tot esperant una nova clatellada del termòmetre a partir de diumenge!

 

 

 

Divendres 30 d’agost: Matí variable, amb nuvolositat que anirà fent-se més abundant amb el pas de les hores. A partir del migdia i durant la tarda i vespre, les tempestes haurien de ser abundants, fortes i generals a tot el Pirineu i Prepirineu. Precaució amb les activitats a l’aire lliure!! Vent poc destacable i temperatura càlida fins al moment de ploure, quan refrescarà de valent. 

Dissabte 31 d’agost:
Començarà la jornada amb restes de núvols, algunes boires i poca probabilitat de pluja. Tarda amb noves nuvolades, tot i que els ruixats i tronades seran més puntuals i menys intensos que els de divendres. Tot i això, allà on es presentin podran tornar a ser forts. Vent encalmat i temperatura encara alteta. 

Diumenge 1 de setembre: Nova inestabilització del temps! Els núvols seran presents al matí, tot i que de pluja encara ben poca, i durant la tarda i fins a la matinada de dilluns tindrem nous ruixats i tempestes, que en aquesta ocasió afectaran amb més intensitat al Pirineu oriental i Prepirineu

Tendència pels pròxims dies: Setmana entrant amb temps força tranquil, domini del sol i temperatura poc càlida. 

Esperem que no fallin aquestes tronades, fa molta falta que anem apagant la sequera d’aquest estiu!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »