PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 4 i 5 de setembre – Segona baixada de temperatura! Més fred!

DIES DE “QUE BÉ S’ESTÀ!” Després del descens de temperatura que hem notat els pirinencs durant les darreres hores, dijous haurem de restar uns quants graus més, per endinsar-nos en un final de setmana amb temperatures de tardor! 

Precipitacions poques o cap en el conjunt del Pirineu i tramuntana dijous que serà forta! T’ho detallem:

 

 

 

Dimecres 4 de setembre: Dia de “que bé s’està”!! Cel net de núvols i de blau intens, ambient fred al matí i càlid al migdia, ideal per gaudir de les activitats a l’aire lliure! 

Dijous 5 de setembre: Poques complicacions en la majoria del Pirineu, amb domini del sol, entrada del fort vent de tramuntana a la tarda. Dues excepcions, vall d’Aran i zones properes amb núvols abundants i plugims al llarg de tot el dia i nuvolades al Ripollès, Berguedà i Garrotxa, amb algun ruixat o tronada de tarda. La temperatura baixarà de valent!

Tendència pels pròxims dies: Ambient fred el que resta de setmana, amb domini del sol, alguns núvols al vessant nord el cap de setmana, i matins ben i ben freds! 

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »