PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 11 i 12 de setembre – Després de la neu, estiuet!

Després de les nevades i precipitacions de les darreres hores que es mantindran fins demà a primeres hores, moderades en el conjunt del Pirineu, però minses al vessant sud del Pirineu occidental, arriben 3 dies amb temps molt més tranquil i amb un ascens notable de temperatura! Passarem de la fresca, a la calor moderada d’estiu! 

Pendents però de com ens afectarà la mateixa borrasca d’avui, de cara al cap de setmana, quan retorni a cada nostra després de les pluges torrencials que deixarà al País Valencià i Múrcia! HO SEGUIREM!

 

 

 

 

Dimecres 11 de setembre: Diada de Catalunya amb temps inestable fins al migdia! Les precipitacions al vessant nord del Pirineu seran abundants fins a primeres hores del matí (o migdia en punt com l’Arieja) però ATENCIÓ, la cota de neu pujarà ràpid dels 1900m a primeres hores de la matinada, fins als 2600m a primeres hores del matí. A la resta del Pirineu i Prepirineu núvols però sense precipitacions, amb zones que hauran quedat ben al marge de les precipitacions! (Prepirineu de la demarcació de Lleida).
Temperatura pujant notablement després del fred de dimarts i vent del nord fort tota la jornada, especialment al matí.

Dijous 12 de setembre: El temps serà completament estable! Sol i notable augment de la temperatura, amb caloreta al migdia. Vent ja més feble.

Tendència pels pròxims dies: Divendres de caloreta i sol, esperant algunes precipitacions dissabte! Haurem de seguir que acaba fent la gota freda que avui ens afecta! Anirà demà i fins divendres a Alacant i Múrcia on hi haurà aiguats i durant el cap de setmana retornarà cap al nord.. Dependrà del seu viatge per saber amb quina intensitat ens acabarà afectant!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »