PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 28 I 29 D’OCTUBRE- INICI DE SETMANA ESTABLE, AMB MATISOS

Després d’un cap de setmana força estable i amb ambient de principis de tardor, sembla que continuem amb la mateixa tònica de temps. Ho veiem:

Dilluns 28 d’octubre: Dia força rúfol amb nuvolades abundants però sense precipitacions destacables. Temperatura de tardor amb fred a la nit (i alguna glaçada a les fondalades més fredes) i ambient agradable al migdia,

Dimarts 29 d’octubre: Matí mig ennuvolat i tarda amb algun ruixat aquí i allà que en principi no haurien de ser massa importants. Cota de neu que anirà baixant dels 2500m al migdia fins als 2200 al vespre. Temperatures diürnes un pèl més baixes que dilluns.

Tendència pels pròxims dies: De cara a dimecres i dijous sembla que podríem tenir una entrada de vent del nord amb unes temperatures en descens, nevades febles al vessant nord a cotes mitges. De cara a finals de setmana els models no es posen d’acord: alguns indiquen una entrada freda contundent cap a la Castanyada i altres indiquen estabilitat.

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »