PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 8-10 DE NOVEMBRE- NEVADES CONTINUADES I ABUNDANTS!!!!!!

Portem acumulats ja més de 30 cm en alguns sectors del Pirineu i sembla que durant els propers dies aquests gruixos es podrien augmentar fins arribar al metre de neu al vessant nord! Ho veiem:

Divendres 8 de novembre: Matí amb nevades que continuaran caient de forma moderada al vessant nord per sobre dels 1000m amb gruixos que començaran a ser importants. A la resta, obertura de clarianes. Durant la tarda, nova reactivació de les precipitacions a la resta del Pirineu Occidental i molt més febles a l’Oriental. Cota de neu puja transitòriament fins als 1300m al migdia per tornar a baixar cap als 1000m al vespre. Ambient d’hivern.

Dissabte 9 de novembre: Matí de nou més estable al vessant sud i continuació de les nevades a la Vall d’Aran, nord del Pallars i Andorra. Tarda amb arribada de més nuvolades però només amb precipitacions importants al Pirineu Occidental. Cota de neu entorn als 1000m amb tendència a anar baixant fins als 800m. Ambient, de nou, de ple hivern.

Diumenge 10 de novembre: Matinada i matí (ara per ara) sembla que força moguts amb nevada general a tot el Pirineu per sobre dels 900m. De cara al migdia i tarda es torna a restringir al vessant nord. Ambient fred.

Gruixos acumulats entre els diversos fronts que poden arribar fins al metre de neu al vessant nord (cotes altes) i al mig metre a les cotes altes de la resta del Pirineu Occidental. Al Pirineu Oriental, de 15 a 20 cm. La neu podrà arribar a les valls, especialment durant el vespre de divendres i la matinada de diumenge.

Tendència pels pròxims dies: Inici de setmana més estable i a l’espera de noves nevades de cara a dimecres-dijous. Temperatures que es queden fredes per l’època i força estables.

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Pol Trilles

Tradueix »