PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 13-14 DE NOVEMBRE- DIES GÈLIDS I DIJOUS AMB NOVES NEVADES

Les temperatures els pròxims dies encara volen baixar més, i l’ambient es tornarà gèlid a partir de dijous, quan un front ens creuarà i és farà notable, sobretot a través dels termòmetres. La neu sembla que durant el dijous serà present a tot al Pirineu, i arran a les baixes temperatures, la cota de neu és generalitzarà a tot el territori pirinenc. Ho veiem:

Dimecres 13 de novembre: Sembla ser que el front que passarà demà al matí, no afectarà a gairebé cap part del Pirineu català. Hi haurà grans nuvolades, però sense precipitació, en tot cas, algunes nevades febles al vessant nord del Pirineu. A la resta, dia més variable, amb poques precipitacions, en tot cas, alguns ruixats al Pirineu més pròxim a l’Aragó. La temperatura remuntarà transitòriament durant el matí, i a partir de la tarda, començarà un nou descens. La cota de neu, es trobarà 1.300 m. 

Dijous 14 de novembre: Arriba el front fred. Ja de matinada, les precipitacions s’aniran estenent al llarg del Pirineu i seran moderades fins al migdia, quan podrà nevar a qualsevol indret del Pirineu per sobre els 1.000 m d’alçada. A la tarda, s’obriran moltes clarianes, però encara és mantindrà la inestabilitat i podrem tenir ruixats a qualsevol indret del Pirineu, a qualsevol cota. Les temperatures baixaran en picat, amb un ambient serà de ple hivern. El vent serà girant a tramuntana. 

Tendència pels pròxims dies: Sembla ser que a partir de divendres, el temps s’estabilitza bastant més. De cara el cap de setmana, encara estem pendents de saber quina serà la predicció, ja que els models no ho tenen del tot clar. Tot i això, és mantindrà igual de fred. Ho anirem seguint!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »