PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 15-17 DE NOVEMBRE- ARRIBA EL TORN DE L’AMBIENT GÈLID

Després de dijous, les temperatures toquen fons i l’ambient serà gèlid a totes les comarques, especialment la matinada de divendres. Tot i això, el temps sembla que s’estabilitza força. Ho veiem:

Divendres 15 de novembre: Matinada amb algunes restes de núvols, però ja sense precipitacions. Les temperatures seran molt baixes, característic de ple hivern. Gelades generalitzades a tot el Pirineu. El temps sembla que serà força més tranquil, tot i que la nuvolositat serà una mica abundant al vessant nord del Pirineu i al Pirineu Oriental; on a la tarda no es descarten ruixats de neu que podrien arribar a baixar als 500 m de cota, especialment comarques com el Ripollès, la Garrotxa, el Berguedà i Osona. El vent girarà de mestral moderat. 

Dissabte 16 de novembre: El temps serà bastant més estable, amb domini del sol i el vent més calmat. Les temperatures seran fredes però pujaran una mica més que divendres. No és descarten alguns ruixats durant la tarda, cap a la zona de la Ribagorça i la Val d’Aran, amb cota de neu que anirà pujant cap als 1.200 m.

Diumenge 17 de novembre: El temps serà molt més tranquil, amb domini de les grans clarianes i alguna nuvolositat compacta durant la tarda, amb possibilitats de ruixats al Pirineu més occidental. La temperatura continua ascendint, tot i que l’ambient serà fred de tardor.

Tendència pels pròxims dies: De moment, són tendències, però sembla ser que la setmana vinent podríem tenir situacions de pluges importants a tot al Pirineu, amb una cota de neu que pujaria molt. Tot i això, haurem d’anar seguint les previsions i futurs mapes de predicció. 

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »