PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 4 i 5 DE DESEMBRE- Llevantada de pa sucat amb oli al Pirineu!

Llevantada si, però són d’aquelles que afecten molt indirectament al Pirineu. Així doncs, demà tindrem precipitacions al Ripollès, Garrotxa i Empordà, però les comarques del Pirineu central i especialment l’occidental, quedaran al marge de les precipitacions.  Ho veiem:

Dimecres 4 de desembre: La nuvolositat anirà més durant el dia, quedant cobert el Pirineu més oriental on s’esperen precipitacions moderades durant el dia, arribant de forma més puntual i poc destacable a la Cerdanya, Berguedà, Solsonès, Capcir i Vallespir. El mapes insisteixen que el Pirineu occidental quedarà al marge de les precipitacions. En tot cas, tindrem alguns plugims de poca importància. Cota de neu a 1.800 m i vent destacable de llevant. 

Dijous 5 de desembre: Ràpidament la llevantada anirà marxant i les clarianes s’aniran fent protagonistes al llarg de la jornada. Les precipitacions afectaran de forma feble, fins a mig matí, al Pirineu occidental, i a la tarda, ja no plourà ni nevarà enlloc.  Ambient fresc. 

Tendència pels pròxims dies: Sorpresa! Arriba un pont i el temps serà estable durant tot els dies festius. Matins freds i migdies amb temperatures agradables. La majoria de mapes insisteixen que la neu voldrà ser protagonista, a una setmana vista. 

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »