MUNTANYES EMBLEMÀTIQUES I CIMS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Ruta amb raquetes al refugi del Pradell (Estació de Lles de Cerdanya)

L’estació d’esquí nòrdic de Lles aquesta situada a la comarca de la Cerdanya, a la província de Lleida, davant de la majestuosa Serra del Cadí, té unes vistes panoràmiques magnífiques. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes per aquest indret, ens acompanyeu?

FITXA TÈCNICA  DE LA RUTA:

  • Pics a realitzar: Refugi del Pradell (no és un cim)
  • Duració de la ruta: Un matí (durada d’un dia si és para a dinar al refugi)
  • Distància total: 8’25 km
  • Desnivell acumulat (en total): 612 m (Altitud mínima:  1.944 m / Altitud màxima: 2.338 m)
  • Temps total (sense parades):  4:25 h
  • Punt d’inici i final: Aparcament refugi Cap del Rec
  • Dificultat: Moderada (a causa del desnivell)
  • Època recomanada: És pot realitzar durant tot l’any. Tot i això, a l’hivern, tenir en compte que cal anar ben equipats per les condicions meteorològiques adverses o del propi terreny. Elevada atenció amb el perill d’allaus, consultar l’estat de la zona abans de realitzar la ruta. 
  • Material necessari: Raquetes i pals, segons l’època de l’any. Mapes (Puigpedrós – Tossa Plana de Llers Escala 1:25.000. Editorial Alpina)
 
 
Powered by Wikiloc

RECORREGUT I PUNTS RELLEVANTS:

Iniciem el recorregut circular al pàrquing del refugi Cap del Rec. Sortim direcció a una pista ja preparada per practicar raquetes, i anirem agafant altura direcció el refugi del Pradell. Desprès d’aquest refugi, enfilem per un camí marcat, fins al pla de les Someres, on tenim grans vistes panoràmiques de la Cerdanya com la Tossa Plana de Llers. Baixem pel pla de les Someres, travessant pel mig del bosc gaudint d’una espectacular baixada i paisatge. Un cop arribem a les pistes d’esquí de fons, anem fins el refugi de Cap del Rec. 

RECOMANACIONS:

A la Cerdanya hi trobem la ruta dels Estanys Amagats. És un itinerari circular de varis dies, entre 4 i 6 -depenent dels cims que es vulguin fer- que passa pels cims i els llacs mes emblemàtics de la zona: Puigpedròs, Tossa Plana de Lles, Pessons, Perafita, llacs del Engorgs, Malniu, estanys de l’Illa… Una travessa molt bonica!

No et pots perdre...
Raquetes a l'estany Llong i Redó

Gaudeix del Pirineu amb raquetes!

Reportatges del Món Pirinenc!

.

.

.Organitza:

Amb el suport de: 

Tradueix »