PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 30 i 31 DE DESEMBRE- Nou any, nous canvis!!

L’anticicló típic d’aquestes dates que ens afecta, sembla que no desapareixerà del tot, però sí gràcies al seu moviment, comportarà una baixada de temperatura.. I ja veure’m! Però el primer dia de l’any tindrem una bosseta freda que ens afectarà i que farà augmentar la inestabilitat i l’ambient fred! Després.. alguns mapes donen sorpreses abans de reis!
Ara anem a detallar la previsió a continuació:

Dilluns 30 de desembre: Ben poques novetats, l’única, que comença a baixar la temperatura a les zones més altes, amb més glaçades a alta muntanya! Domini del sol i vent poc destacable.

Dimarts 31 de desembre: Acabarem l’any amb força estabilitat. Domini del sol, augment dels núvols prims amb el pas de les hores, preludi del canvi de temps que ens podrà arribar a partir del primer dia de l’any. Temperatura encara una mica més baixa que dilluns, més glaçades a la nit arreu. Campanades sense precipitacions però amb ambient ben fred!

Tendència pels pròxims dies: Primer dia de l’any amb un augment de la inestabilitat, especialment a la tarda, quan podrem tenir alguns ruixats de neu a qualsevol indret, ara per ara poc importants, i a cotes de neu baixes, uns 1200m! La temperatura serà de ple hivern. Dimarts inestable i portes obertes a situacions de llevant a finals de setmana, que amb el fred que tindrem, podrien dur la neu a moltes zones a cotes ben baixes! Expectació!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »