PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 13 i 14 DE GENER- Capità! Canvis a la vista!

Arriben canvis!!! Primer de tot, ens congelarem aquells que visquem a les valls del Pirineu les properes nits, amb gelades ben intenses! I esperant el front actiu de nevades de divendres, que obrirà la porta a nous escenaris del temps (alguns ben interessants) i una més que notable baixada de la temperatura.  Us expliquem com pinta tot plegat a continuació:

Dilluns 13 de gener: Jornada amb cel variable, però sense precipitacions i ambient que continuarà de ple hivern, amb gelades intenses especialment a les zones més baixes (menys fred a alta muntanya). Vent força encalmat. 

Dimarts 14 de gener: Jornada dominada pel sol i sense complicacions meteorològiques. Ambient ben fred i vent poc destacable.

Tendència pels pròxims dies: Anticicló fins dijous al vespre! Divendres arriba un bon front, que portarà neu especialment al vessant nord del Pirineu i una baixada molt forta de la temperatura, acompanyada d’un senyor temporal de vent.. Després els mapes no ho tenen del tot clar, alguns donen una nevada abundant al vessant nord i Alt Pirineu (més feble al Prepirineu) a totes les cotes, fins diumenge al matí i altres una petita treva abans d’una entrada polar.. Així doncs, s’obren possibles escenaris interessants per començar a posar-se nerviós! 

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »