PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

AVANÇ DE PREVISIÓ 24 i 25 de FEBRER- Tornen les nevades al Pirineu!

Que llarg s’ha fet aquest febrer tòrrid i avorrit, però quines ganes teníem de tornar a anunciar el retorn del fred i la neu al Pirineu!
Encara amb prudència, però ja podem anar confirmant que la calorada de diumenge i dilluns donarà pas a una setmana amb una notable refrescada i el més important, dues situacions de neu i a cotes baixes! Dimecres la primera i després una de més general pel cap de setmana!
Anem
 a veure l’avanç de previsió (demà tornem a fer la previsió habitual) a continuació:

Fins dimarts al migdia, tot continua igual, calor desfasada al migdia i continua el domini del sol. Situació “trista” de neu com ja hem vist al vídeo del vol d’helicòpter d’ahir pel Pallars i la Vall d’Aran.

Tendència pels pròxims dies: Dimarts tarda i especialment dimecres, ens arriba una situació de nevada modera al sector del Pirineu més necessitat, el seu vessant nord! Nevada que podrà acumular en aquest sector uns 25cm i cotes de neu que acabarà baixant cap als 700m, a la resta del Pirineu, poca cosa. Una mica de treva, per rebre entre dissabte i dilluns un potent front, que ens duria una senyora nevada a tot el Pirineu i Prepirineu (podria arribar a nevar a totes les cotes!). Falta encara just 7 dies, però la pinta la fa bona!

Demà tornem a actualitzar previsió i esperem que els mapes es mantinguin o millorin! Els que ens heu anat seguint des de fa setmana, ja apuntàvem que març podria portar les alegries de neu d’aquesta temporada.. Esperem que arribin i ens facin oblidar aquest febrer tan càlid!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »